Горда- вона!

Я покохала хулігана,
хоч будувала собі інші на майбутнє плани.

Я до останнього вважала - це омана,
бо знала, що не достойна тебе "хулігана".

Та гордість моя усе перекреслила....

Кохання закривши у клітку,
на сцену випустила - горду і красиву  квітку.

Вона весь день радує усіх ароматом своїм п*янким,
а у ночі захлинається плачем німим...

Горда вона - Не щаслива - одна, тому, що його біля неї тепер нема...


Рецензии