Лепреконская

Кириби мерли фэр, утэр!
Куэрто фибле покче...
Цинкен жютен, орлибен, нотер,
Пирне оратен порче.
;
Пирона жэ! Робари нотен!
Упари хэнтэ зоб.
"Робари жэ? " - фибун котен,
Липяли еттэ проб.
;


Рецензии