Ti kozmi to sheromil...

En arheon ke glikin I glossa temeteron...
"T`arapasim to tyakir zaroton`en, eteron"...
Tou Aleksantrou to soii, Trapezountas`eneman,
Ipsilanti elegan Roussias trantellenan...

Eskosen oults so podar s`ekino tin katastasin,
Aksan kratos ehtisan, epikan epanastasin...
I Ellada ya`na zi, ke emorfos meros`en,
Me tou Pontou ta rasha temeter eplerosan...

Mi tharoune I toushman... I Patridam lathosen,
Kathe`soii prep na krati romeiikon paradosin...
En arheon ke glikin I glossa temeteron...
"Ti kozmi to sheromil... pseftikon ke eteron..."


Рецензии