Очередной приступ истерики

Ти сковуєш мене як дріт
І дихати немає сили;
На тілі залишився слід
Від сліз, що мої очі лили.

І тобі всеодно, що й як.
У тебе тама інші справи.
А з мене зроблений дурак,
Що топиться у чашці кави

Я пам'ятаю ті двори,
Де ми ходили, обіймались...
Ті кошенята, ті хлопи,
Що про щось завжди сперечались.

О люде! Прошу, помоліть
Господа нашого Христа,
Аби забула я ту мить,
щоб думи звела до пуття.


Рецензии