Боже, дай нам силу!

Котить чорна хмара,
А за нею біла
Розбивають хана
Козаченьки сміло.

Віється  вітрами
В козака чубище,
Хай над ворогами
Вітер дужче свище!

         За Вкраїну лЮбу, за Вкраїну милу
         Будемо боротись,  Боже, дай нам силу!

Не сумуй, козаче,
Жде тебе дружина
І в біді не плаче
Роджена дитина.

Коник  вороненький
Скаче з-за Дунаю.
Біля хати ненька
Козака чекає.
         
         За Вкраїну лЮбу, за Вкраїну милу
         Будемо боротись,  Боже, дай нам силу!

Котить чорна хмара,
А за нею біла.
Боженько, Ти з нами,
Нам даруєш крила!

Хай козацька слава
Лине поміж люди,
Зникне чорна хмара –
Сонце сяять буде!
       
         За Вкраїну лЮбу, за Вкраїну милу   
         Будемо боротись,  Боже, дай нам силу!!!


2008


Рецензии