Si totusi, e o alta primavara...

               
Si  totusi  e  o  alta  primavara,
Si  alte  flori  deacum  au  inflorit
Si  nu-i  aceea  ea  nu-i  acea  de-odinioara,
Cum  alte sute pin  la  dinsa  au   venit.

Si  totusi  ceva  este  sfint  in  asta,
Ca  an  cu  an  nu  samana  nici  una
Caci  pentru  asta  oameni  pentru  asta,
Stiti  primavara-i  asteptata-ntodeauna.

Si  pentru  ce  mai  este  asteptata?
Nu  e  secret  si-i  clar  la  fiecare,
Pentru  o  roada  da  petru  o  roada,
Din  an  in  an  tot  mai  frumoasa  si  mai  mare.
                28.04.14


Рецензии