Вай аман ишти диги

Вай аман ишти диги,
Дихьилевус нунира.
Кьабулвариле хIуни,
Камил шат ирайрира ?!

ХIа цIудара хIулбани,
Ну мехIурварилевус,
Диги дирхьу жагьтани,
ХIу ратува уъхIавъус.

Вай аман ишти карцIи,
Нуни цен хъумартиша ?!
ХIабиралра уркIецIи,
УрхIис хIу цен ратиша ?!

Агорил дия гIямал,
Рариба гьашикь гьини ?
ХIу дигахъуле чуйнал,
Вашуй кехIайъид хIуни.

Вай аман дигиб ахъри,
Це дигалера бирес.
Жегой дубула гIела.
ДягIямрариле рихIес.


Рецензии