БатькIвщина... Укр

Земле моя дорога,
Рідна хатина в гаю
І материнські слова-
Дущу ласкають мою.

Де б я не був у світах,
В серці навіки моім-
СпІв солов"ів у гаях,
Сонячний батьківський дім.

Очі щасливі твоі-
Неба, неначе, блакить,
Пісня твоеі душі
В серці моему звенить.

В"еться дорога життя,
Наче стежина в полях...
Щастя земного буття,,
Хай повториться в синах...


17.07.2005.



   


Рецензии