Лялька

ЛЯЛЬКА

Трызненняў маіх каралева.
Убачыў цябе і маўчу.
Ну, хочаш, залезу на дрэва?
Ну, хочаш, люблю закрычу?

Не хочаш.
Глядзіш мітусліва.
Прыгожая лялька, хаця
Цяпер для мяне ты не дзіва,
А згадка былога жыцця.

Пустую усмешку хаваеш
У цёплы каўнер паліто.
Нікога даўно не кахаеш.
Цябе не кахае ніхто.

Са мной абыходзішся строга.
Ці хто навучыў, ці сама?
І ўсё ў цябе ёсць, як ні ў кога.
Усё, толькі шчасця няма.


26.04-01.05. 2014 г.


.


Рецензии
Счастье - самое лучшее богатство )))
Спасибо за стихотворение!
С уважением

Татьяна Бабина Берестова   30.04.2015 15:07     Заявить о нарушении