Кра на в нас на вс х одна

Стояли верби плачучи
Схиливши довгі віти в воду
Легенько вітер граючи
Що раз порушував дрімоту

І тьохкав пісню соловей
Дівчата йшли гуртом по воду
Сміялись дзвінко із людей
Що задивлялись на їх вроду

Носили  воду  за село
Та тих хто в полі напували
Дівчатам весело було
Бо ж гарні хлопці їх чекали

З усіх усюд лиш пісня лине
Усі працюють на селі
Бо день в роботі швидко плине
А з піснею мине як мить

Старенька вийшла до схід сонця
Роботи на весь день стає
І лиш надвечір до віконця
Шепоче сину мій ти де

Ідуть втомившись робітниці
Й сумної пісні чути голос
Та як прийдуть на вечорниці
То де поділась вся
утома

В піснях єдині ми від заходу до сходу
Бо є співоча в нас душа
Бо є дівоча українська врода
І є Країна в нас на всіх одна.


Рецензии