Гола, боса

Гола, боса Україна,
але рідненька, своя,
Люди щирі і привітні,
Мова - пісня солов'я.

Гола, боса Україна,
але жили якось ми,
І дітей в ній народили,
І не скаржились..., жили...

Гола, боса Україна,
але де ж нема проблем?
На коліна, на коліна,
Ну і хто же ми тепер?

Гола, боса Україна,
але в чому винні ми?
Всіх вітаєм з хлібом сіллю,
Подаємо рушники.


Гола, боса Україна,
але рідненька, своя,
на коліна, на коліна,
І Держава вже чужа.

Я патріотка своєї країни,
Я народилась і мешкаю тут,
Ні перед ким не впаду на коліна,
І нікому тепер не скорюсь.

Я патріотка своєї країни,
І незалежно від того де я,
Я буду вічно любити Вкраїну,
Бо то є рідна на світі Земля!!!


Рецензии