Гьуьрметни намус

Эй,инсанар,туба хьуй квез-гьуьрмет хуьх,                мад багьа зат1 и дуьньяда авай туш!                шумуд йисуз халкьар элкъвез къекъвена-         намусдилай къиметлу шейъ жагъай туш.


Рецензии