Дмитрию Строцеву бел

мне сьнілася, што дзядзька Зьміцер -
лекар крылаў
што ён друкуе кніжкі
і там мае вершы - жывыя...

матылёў выразаў пяшчотнымі
нібыта дыхаў імі
адвергнутым журналістам
даваў амністыю
мірам

Дзядзька Зьміцер - ахоўнік і варта,
лекар крылаў
і загадчык па марах
богаў сын...
наш сябар...

5.03.14


Рецензии