Нiч над морем

Тут діється одвічна дивина -
Над  морем тихим нічку зустрічає
Бузковий  вечір, з келихом вина,
На дні якого сонечко сідає.

Він розгортає їй назустріч шаль,
У котрій зорі, наче  в павутинні,
Заплутались... Вже гра цвіркун-скрипаль
Чарівну пісню сну над морем синім.

Немов сріблястий  човен виплива
По хвилях місяць А на нім вродлива
Вступає ніч-володарка в права
І розгорта на небі чорні крила.

Сховавши непомітно вечір в тінь,
Чумацький шлях накине на волосся.
Неспішно йде у темну далечінь,
А хвилі їй цілують ноги босі.


Рецензии
А хвилі їй цілують ноги босі…

Такий романтизм у цій фразі...

Такий красивий вірш, просто замилуєшся.

У назві вірша "і" пишемо латиною -)

Игорь Стожар   24.04.2014 12:09     Заявить о нарушении
Спасибо!) И искренне рада, что нашла здесь тебя.

Ниагара Наталья Козак   24.04.2014 12:27   Заявить о нарушении