Жыцьцё - яно такое

Жыцьцё  -  яно такое.

Бывай, маё мілое,
Дзе годы камняпад,
Шаўковае, льное
І салаў'іны сад.

Жыцьцё, яно такое:
Праехаў  -  годзе! злазь!
Хай правіць маладое,
Табе  -  ў балота,  гразь.

Жыцьцё  -  яно такое;
Гады, як камняпад,
Шаўковае, льняное
І салаў'іны сад.
-12.04.14.


Рецензии