Жин

ЗярхъбукIуле шилизе,
АхIялил жин бируле,
Хугина абзализе,
Уршбе рурсбе булхъуле.

Барубе гьаргдарая,
Леркьулерар генежей.
Кемпетуле дахъая,
Дулхъра дулхъаная, гьей.

Нуса ахIялил ругьаб,
Рурсила мерра бурцуй,
Уршилате лебилра,
Цунезакан хIулбукIуй.

Ишбари хъадуруте,
Жан гIямру дарх деркIая,
Батия гъайбукIуте,
Дунъя шатле беркIая.


Рецензии