Тоби мий сину

Нехай в душі завжди горять                Іскринки радості й чекання,                Нехай не знає серце зрад,                А тільки вірність і кохання                А у житті нехай щастить                І молодість вірує вічно                Хай щастя лине не на мить,                На все життя неначе пісня                Хай бог тебе оберігає                Від зла,хвороби і біди                Хай ласки щедро засилає                Сьогодні,завтра і завжди                Любові,злагоди й добра                У бога я завжди благаю,                Здоровья,щастя,многіх літ                Тобі мій сину я бажаю!               


Рецензии