Життя це мить!

Життя — це мить! Його дарма не кривдь!
Живи тепер і не чекай, що буде,
Бо буде ніч і невідомий день,
А зараз — лиш тепер, і знов його не буде!


Кохай тепер, кохайся до нестями,
Люби в цю мить, бо завтра — то не те,
Бо невідомо, що буде із нами,
Чи щастя знов до нас вночі прийде...


Чи буде знов кохання і зітхання,
І чи почуєш ти слова ще ці...
Ніхто не знає, що буде із нами,
Тому, лови цю мить, життя не пропусти!!!


Рецензии