Якая доля да Паэта

Якая доля да Паэта.

Якая доля да Паэта?  -
Зьдзіўленьне сьвету як маўчыць,
Ці шчыт фанерный на каменьні,
Як пачынае гаварыць.

Якая доля да Паэта,
Які пісаў, што б толькі жыць,
Які жыве за Словам гэтым  -
Яго нашчадку зьберагчы.
-12.04.14.


Рецензии