Пагь ч! ур хьанва хьи и дуьня

Куьз элкъвенва Диде ватан?
Садбурун чиниз тьфу лазим я
Сад дуьз ят!а шумуд тапар я?
Пагь ч!ур хьанва и хьи дуьня

Тапарин чпин амач кьадар
Гьикьван жеда куьн ийиз гадар
Къеневай кьван туькьул гафар
Пагь ч!ур хьанва хьи и дуьня

Хийир шийир чизмач инсанриз
Кесибдаз кесиб хьун айиб я
Пул гуз тахьайт/а лукьмандиз
Вичин къунши адаз душман я

Кесибар къекъвезва авачиз к!валахар
Шалвар  алаз к/аниз янвай ямахар
Куз пичера къуру  къавахар
Пагь ч!ур хьанва хьи и дуьня

 Россия хьанва михьиз урусриз
Бес вучиз чи фена бубаяр
К!ур ,чани гуз душманриз
Пагь ч!ур хьанва хьи и дуьня

Нариманани Мехбуба зун хвейи
Зун Мадина я и шиир кхьейи
Ст/ал-ст/ал нагъв вилелай фейи
Эй вафасуз дуьня !

Пад-пад жезва зи рик/
Вучиз дуьня хьанва вун ик!
Вун хуьн ква зи чандик
Пагь ч!ур хьанва и хьи  дуьня

Дегесдиг яна къакъадай цуьк
Хкаж хьана экъеч!дан тик
Бес икьван ч!ур хьай дуьня
Дуьз хъхьана динж жедан рик/


Рецензии