Десять рядкiв

Хто я? питаєш, наче я не знаю,
чи може бути відповідь на це
просте питання, де було присутнє
моє життя колись, в якім краю
вдивлялась кривда у моє лице
і моє місце завжди було кутнє,
і біди сипались на голову мою,
плетучи долю нишком у кільце,
існуючи з минулого в майбутнє.


Рецензии