Чарбара дия уркIи

Ватихьилри гьуйзакан,
Гьуйке къарширикири,
Керрухъурри шайзакан,
Барх уркIи арбукири.

УркIи бихагъа иле,
ХIатI арагъкан вашулри,
УркIи лугхIалугуле,
Хугил дяхъи бугьулри.

Дия дяхъи рурцIуле,
Чарбара дия уркIи,
Вамсурра дуцIукIуле,
РяхIму хIабирид хIуни.

Гьанна дарман агора,
Уцири язихъдешизе,
УркIи хIалугавара,
Вягъилра эбкIес хъалзе.


Рецензии