Соборна!

Не рвіте Україну, не діліть!!!
Хай цілою родина наша буде!!!
Подалі провокаторів женіть…
Вони – як таргани, плодяться всюди.

Не рвіте Україну, не діліть!!!
Єдина в нас на всіх із вами мати!!!
У мирі і у злагоді живіть,
Як завжди, будем разом  жито жати…

Вріж палець – то однаково болить –
Бо неньці жаль і донечку і сина…
На «схід» і «захід» матір не діліть!..
І «південь»… й «північ» то є У К Р А Ї Н А !

22.04.2014


Рецензии