гьар инсандихъ яр жедайдя

Сифте за ваз багъишай гаф-
вун авачир югъ серин я,
гила за ваз лугьун гада-
вун галачиз рик1 секин я.
гьар дафтарда къелемдиз дуст,
ц1алц1ам лацу чар жедайдя,
гьар инсандихъ уьмуьрд рекье
рик1из к1ани яр жедайдя


Рецензии