Героям слава!

               
Серце розривається від болю, сліз потоки важко зупинити…
Сотня хлопців мріяла про волю, щоб в країні справедливій жити.

Їхня кров пролита на Майдані – от такая жертва за майбутнє.
Їхні імена, що Богом дані,  залишАться вічно незабутні!

Не сумуйте, люди, і не плачте. Хлопцям вже не боляче, їм гарно:
Небеса їх прийняли… Побачте, що життя поклали всі не марно.

Храбра кров змивається росою, проростуть живим на радість квіти.
ЧЕСТЬ і СЛАВА кожному Герою! Хай ростуть щасливі наші діти!

квітень 2014р. Руда Людмила.


Рецензии