Тепих

ТЕПИХ

Дали не съм,
дали не съм избрана
да те обичам
с обичта си няма.
И да съм
безименна и тиха.
И да ми е
нежността тепиха
за да мога да ти подарявам
малкото, което притежавам.
Усмирена и новородена
с любовта 
за теб благословена.
        21.04.2014г.


Рецензии