Мас багьандан

Дудешли хъям укIуле,
Хугина мас чукь бяхъиб.
Жан дурхIнас мас биргъуле,
ХIила майъа хIяшдариб.

ДурхIне гьалак бугьуле,
Дудеш арале левле.
БехIбихьиб мас бултIуле
Нам ишти, хIатI их иле.

Дудеш жявле хIабкIуле
Нас уркIбе дурадикиб.
Шурма хъалзе аркуле,
Шурмазакан левакIиб.

Чува дудешра кавшиб,
БехIбихьиб мас аркуле.
Варгил узи чIяпI укIиб,
Нам камил цаб укIуле.

КIуял узила урга,
Хугте гъалмагъар духъун,
Хугили мас хIалуга,
КIуял узи дикIбухъун.

Дунияла мас биргъуй,
Дудешра чуни кавшиб.
КIахIабицIува ускуй,
Чуни цабра кабушиб.


Рецензии