Революцiя У

Якби ти знав, як страшно жити зараз,
То не казав би, що життя в нас не одне.
Ти цінував би кожен звук із маминої фрази,
Ти цілував би серце зовсім вже не кам'яне.

Якби подумав: Чим це обернеться?!
Якби все вирішив, не починав би ти!
Але ти боягузом виявився,
Не зміг на гребні хвилі встояти.

Поглинули тебе чужії думи й розум,
Змінився докорінно, вже славишь НЕ героїв.
Вони тобі дали антинародний лозунг.
Змінився напрямок тих добрих помислів.


Рецензии