Накипело

Я бажаю, аби жодна сльоза не падала дитячими очима.
Я бажаю, аби не ставалися вбивства тими місяними ночима.
Я бажаю, аби настав край цій братовбивчій війні.
Я бажаю, аби безпечніше жити було тобі й мені.

Я так мрію, аби порозумілися наші керівники.
Я так мрію, аби щезли народа кривдники.
Я так мрію, аби Батьківщина для нас зосталась одна.
Я так мрію, аби нарешті єдиною стала вона.   


Рецензии