Спомин. укр

Черешня вже пооблітала...
Чи то наснилося мені,
Що ти під нею знов чекала,
Як в ті далекі світлі дні.

Неначе нині- біля мене,
Я чую дотик ніжних рук,
Чи сон,чи дійсність незбагнена-
Нема ні часу,ні розлук.

Шепоче листя мені стиха,
Ім"я,що рідне назавжди,
Немов не було того лиха,
Що в серці лишило сліди.

Тривожить пам"ять мою душу,
Неспокій й досі не стиха...
Далеких літ кохання ношу,
І щастя ніжно обІйма.



1997.


Рецензии