Кара

      Кара.

Што пячэ і гарыць на грудзях?  -
Горыч, горыч  -  істота такая:
Ад жыцьця збройнай сілы замах  -
Што ўцякаць, бо яна даганяе.

Не ўцячэш  -  зашчамісь і маўчы!
Абяруч-меч табе ўздымаюць,
Штобы сэрца тваё надвая расьсячы!
Так, як доля таго пажадала.
11.04.14.


Рецензии