Над скрыжаваннем дзён

     Над скрыжаваннем дзён, мінулых і забытых,
     Лунаюць згадкі ў бездані нябёс.
     З вытокі выплыў я, а ўжо, нібыта,
     Ля вусця ў завадзі палошчыцца мой лёс.

     Здаецца, што жыццё - вячэрняя зарніца,
     Ды толькі сонца зайдзе, ды ўстае.
     Не трэба малаціць, сапсці і біцца-
     Нішчымны колас збожжа не дае.


Рецензии