Вишнева замет1ль...

  ….

Кружляє віхола вишнева,
Кругом вишнева заметіль…
Я йду до церкви. Йду до Бога.
Мене зустріне радо Він.
У домі Божої молитви
Міцніє дух, душа співа:
Я там побачу очі Божі,
Його тепло відчую я….
Там силу мудрості щоденно
Я пізнаю в Його словах.
Там набираюсь я натхнення,
Вбираю міць своїм ногам.
Там виповняюсь сили в Слові,
Учусь молитвам я святим,
Щоби стояти у проломі
За всіх близьких. І за чужих,
Щоб стати рідними навіки,
Все подолати до кінця,
Щоб разом гріх перебороти!
Дійти до неба. До Отця...
Кружляє віхола вишнева,
Весна буяє…Все в цвіту!
В тій заметілі я вишневій
До Тебе йду! До Тебе йду….


Рецензии