Подяка

 

Сонце, море, отави
І срібляста роса,
Ось ранкова заграва
У дівочих косах,
Ключ летить журавлиний,
Хлюпоче ріка -
Все то Боже творіння,
Божа рука.

Кину погляд свій в небо,
Стиха я помолюсь…
Хай почує Спаситель,
Вірний мій Іісус:
Серце радо співає
Хвалу всю Тобі,
Бо спасена  Тобою,
Господе мій.

Сплять замріяні верби,
Сплять стави і гаї,
Зорі падають з неба
Сподіванням моїм…
Лину думкою в небо
На крилах надій!
Як тебе не любити,
Господе мій?!


Рецензии
Дякую!!! Богу й Вам, Сашо, від мене подяка. З повагою.

Наталья Светлая 7   08.07.2016 03:53     Заявить о нарушении
Благословінь!

Саша Моисеенко   09.07.2016 23:52   Заявить о нарушении