***

ще не вмерла в Українців ні мужність, ні воля
і не буде легко їм, такая в них доля
лиш Дніпро старий тече і тихенько диха,
не дай Боже накликати ще більшого лиха,
ніхто не міг уявити, що таке настане,
відстояти б гідність нам  мирової шани.
Наш Шевченко і Франко сплять у домовині…,
важко було їм тоді , а нам і понині....
брат на брата озвірів і затвором сова,
не сподолобалась йому українська мова
А залежить все від нас, нашого єднання ,
На сьогодні основне ос таке завдання.
головне не помилитись з вибором народу
Обирай, козацький рід, для себе свободу!


Рецензии