Посп1шайко

 

Мене кличуть просто Йванко,
А зовуть всі поспішайко…
Поспішаю  зодягатись,
Їсти вранці також кваплюсь!

І до школи мама квапить,
Нагада вдягнути шапку.
Кваплюсь в школу на уроки,
Забуваю часом  зошит…

До роботи лиш не кваплюсь!
Мабуть, тому й поспішайко…
Та хіба ж я винуватий,
Що уранці хочу спати?! 


Рецензии