Буковиночка

 
Маю  зараз очі сині
І біленьке личко
Родом я  і з України,
Кличуть МАРГАРИТКА…
Була б в   Греції  я нині
Звалася б перлинка,
А у нас на Буковині –
Просто Маргаритка. 
Не дивуйтесь, мої любі,
Що  змінитись   можу:
Бо сортів цих  маргариток
Вже й злічить  не можна!
То біленькі, то червоні,
Рожеві, блакитні…
Одні мають  очі сині.
Інші  - оксамитні.
Всім я бігме обіцяю
Зростати на втіху
Дбайте посаг!  Я благаю,
На моє весілля…


Рецензии