Прозр1ння...

Колись не знала так багато
І не могла я зрозуміть,
Чому Син Божий помирати
Пішов на хрест за цілий світ…
Та кров даремно не пролилась!
Тепер це певно знаю я:
Його ж бо ранами зцілилась
Гріхом знівечена душа.
Тепер душа бринить струною
І пісня ллється із грудей
Тому, Хто спас мене Собою,
На смерть пішов… Але воскрес!
«Христос воскрес! Христос воскрес!» -
Луна як пісня в небесах…
-Христос воскрес! Воістину воскрес!
Це – щастя! З Ним воскресла й я….


Рецензии