Фларида

Ширин мецел лугьуз гафар
Хуш я заз  ви ширин т!вар
Экуь дуьня жеда заз дар
Вун галачиз Фларида

Цававай нуьк!  я вун
Къизилгуьлдин цуьк я вун
Зи къеневай рик/ я вун
Зи азиз яр  Фларида

К!ан я заз ширин рахаз
Рик/ин сир  лугьун ваз.
Зи к!ани яр  патав акъваз
Умуьр я зи Фларида


Рецензии