Прытул цца, забыцца, заснуць на гадах...

Прытуліцца, забыцца, заснуць на гадах…

Прытуліцца, забыцца, заснуць на гадах,
Што прабеглі, сьцяклі ручаямі,
Чорны шпак што б прысьніўся на гольлі ў садах –
Дурань-дурнем у шпакоўню вяртаньнем.

Мармытаў што б, сьвістаў аб вяртаньні такім,
П'яны-п'яны вясновай сустрэчай,
Хітрым вокам глядзеў, быццам мне гаварыў  -
Я, шчаслівей цябе, чалавеча.

-8.04.14.


Рецензии