Слуги-митцi

Слугам, які схвалили навалу окупантів в Україну

Слуги-митці

Прощай затуркана Росіє,
Блудливі, збочені митці,
Що поміняли фах повії
На кулемети у руці…

Такі ж совки в оті тридцяті
Цькували зле Пастернака;,
Таланти ставили до страти
І вихваляли вожака…

Строчили деспотові оди,
Співали пафосні пісні,
До таборів гнали народи -
Байстрята, виплодки масні…

Прощайте куплені актори -
Я вас обожнював колись -
Ті, що сховались тихо в нори,
Ті, що за рубель продались…

Й загарбника благословили,
Щоб мою Неньку полонить…
Затямте слуги-кремлефіли,
Довіку з нами вам не жить…

Прощай замащена еліта,
Яка бруднить мій рідний край,
Твоя краплена карта бита,
Ти для нас вмерла, так і знай.


Рецензии