А ми спiваем в рiзнолад

Не без урОда у сім’ї…
Співають дружно солов’ї
І на берізках й на калині
Хори музичать солов’їні.

А ми співаєм в різнолад,
Полову сієм і розбрат.
Там де тоненько – там і рветься,
В цей час хто хоч з нас посміється.

Розумні ми? Ні – божевільні,
Лише в думках уявно вільні.
Он солов’ї – і то мудріші:
Співають мирно оду тиші,
В серця струмує насолода…
А в нас, в сім’ї – не без урОда.

18.04.2014


Рецензии
Осталось понять, кто соловьи, а кто уроды...

Светлая Две Тысячи 10   18.04.2014 09:41     Заявить о нарушении