Сагыну

(Жыр кое,сузлэре уземнеке.)

Сагынам мин сине озелеп,
Э син сон сагынмый дисенме.
Янына барырга чарам юк,
Еламый тыям тик яшемне.

Яшь булып ташыган жанымнын,
Дулкыны бэргэндэ кунелгэ.
Безгэ шул бэгырем язгандыр,
Ай белэн кояш кук йорергэ.

Яратам мин сине озелеп,
Э син сон яратмый дисенме.
Бер куру очен дэ тилмереп,
Кунелем ялкында койсенме.

Ашкынып типкэндэ йорэгем,
Мин сина ашыкмам дисенме.
Бер куру мизгелен сагынып,
Талпынып янына килермен.

2004.


Рецензии