Пепел

Дай часу творити без спину,
Розтанути новими водами,
Без тебе я точно загину,
Не можу я вижити кодами.

Очі твої немов небо,
Злетіти я хочу з тобою,
Щось тисне постійно у ребра,
Тебе обійму я рукою.

Притисну до себе на вдих,
І вирву сторінки із книги,
Яку ми писали удвох,
Це попіл, немає інтриги.


Рецензии