Коти котики

Коти і котики весною
Зі сплячки встали в ряд гурбою,
Коти пухнасті, як верба,
Верба пухнаста, як весна,
Коти під вербами по двоє…

Коти під котиками кішкам
Шепочуть про весняне ліжко,
Бо почалася вже весна,
А тут запахла ще й верба,
Та й кожен кіт в душі – хлопчисько!

Коти би котики зламали,
І кішкам би подарували,
Та часу обмаль: замалий
Ще день весняний запашний,
На залицяння б вистачало!

17-04-2014 В. Пригорницький


Рецензии