Перепитай мене

Перепитай мене. Спитай іще раз,
Спитай немовби завтра ми на місці,
Зіткнемось в переповненому місті
І враз зазеленіє все навкруг…
Мій милий друг…Чекай мене іще раз
Нехай ти не тримав мене за руку
Чекай немовби завтра ми до друку
Віддаємо єдиний екземпляр…

Всередині немовби вороги
Створили осередок оборони
Де стійко стережуться всі кордони
Від наступу пекучої весни
Не сни…Мінуються розорані поля
Ведеться обстріл і до тебе знову
Я передчасно вчасно не готова
Бо змішані і зерна і полова
І під бронею стомлена земля…


Рецензии