На фонi сонця - лiтаки

На фоні сонця – літаки
Чорнезно-сірі, як круки.
На фоні серця – тінь-примара…
Кровить в думках пекуча рана.

Поля… гаї… і переліски…
З війни, тієї, обеліски…
Кульбабок жовте покривало…
...Невже землі буває мало???

На фоні істини – дитятко,
Чи ж буде в нього завтра татко?
Чи мо' злетить в небесні далі…
Рости дитяткові в печалі…
 
На фоні саду – блок-пости…
Прости нас, Боженько, прости.

17.04.2014


Рецензии
Всё в точку!!! Спасибо, задело за самое живое... Удачи Вам и здоровья. Л.

Людмила Помникова   28.05.2014 07:15     Заявить о нарушении