Ты на свете есть

Ты, теперь я знаю, ты на свете есть,
You, I know you now do exist in world,

И каждую минуту
And every any minute

Я тобой дышу, тобой живу
I breathe only you, thanks you live too

И во сне, и наяву.
Both in dream and daydream through.

Нет, мне ничего не надо от тебя.
No, I anything do not require from

Нет, все, чего хочу я, -
You. That is what I want just -

Тенью на твоем мелькнув пути,
Shadow with flashed once on your long path,

Несколько шагов пройти.
To go through a few steps once.

Пройти, не поднимая глаз,
To pass without looking up,

Пройти, оставив легкие следы,
To pass with leaving easy traces yet,

Пройти хотя бы раз
To pass at least at once

По краешку твоей судьбы.
On edge of fate that’s really yours.

Пусть любовь совсем короткой будет, пусть
Let a love be very short by length and let

И горькая разлука.
A bitter separation.

Близко от тебя пройти позволь
Let go through from you precisely close

И запомнить голос твой.
And remember your home voice.

Ты, теперь я знаю, ты на свете есть,
You, I know you now do exist in world,

И каждую минуту,
And every any minute

Я тобой дышу, тобой живу
I breathe only you, thanks you live too

И во сне, и наяву.
Both in dream and daydream through.

Пройти, не поднимая глаз,
To pass without looking up,

Пройти, оставив легкие следы,
To pass with leaving easy traces yet,

Пройти хотя бы раз
To pass at least at once

По краешку твоей судьбы.
On edge of fate that’s really yours.

Ты, теперь я знаю, ты на свете есть,
You, I know you now do exist in world,

И каждую минуту,
And every any minute

Я тобой дышу, тобой живу
I breathe only you, thanks you live too

И во сне, и наяву.
Both in dream and daydream through.


Песня на ссылке: http://poiskm.com/song/38626-Alla-Pugacheva-Ti-na-svete-est


Рецензии