***

я зробила домашнє завдання -
може підемо якось в парк?
чи знову терпітимеш нарікання,
коли я гратиму Жанну Д'Арк?

коли я буду тобі жалітись,
при цьому кажучи - "я доросла",
але потрібно для цього вміти
грати сильну - і грати жорстко.

адже у французькій її біографії
написано жирно - "вона є жінка";
терпіти стійко всі епітафії,
при цьому знати собі оцінку.

і вміти правильно показати
свою і слабкість, свою і силу,
при цьому чітко потрібно знати -
це і мені, і тобі потрібно.

(c) Stu .


Рецензии