Люблю

Люблю дивитися на зорі,
Далекі, чисті і прозорі,
Люблю помріяти із ними
Проводячи разом години.

Люблю зелений чай без цукру
Хоча і додає він смутку,
Разом із зорями на небі,
Та з думками усе про тебе...


Рецензии